Kommunikasjonsrådgiver og formidler

Flere ønsker våre tjenester. Derfor er vi på jakt etter en dyktig person til spennende og utfordrende formidlingsoppgaver innen forskning (blå/grønn sektor) og internasjonale og regionale samarbeidsprosjekter, samt rådgiving og markedskommunikasjon for utviklingsorientert næringsliv.

Du er en god forteller med god samfunnsforståelse, som evner å formidle komplekse problemstillinger og resultater på en enkel, forståelig måte. Du må vite hva kontekst er. Har du erfaring fra og/eller kunnskap om blå og grønne næringer, regional utvikling og internasjonale samarbeidsprosjekter og programmer, teller det positivt.

Du må gjerne ha

  • Lyst til å bo i Ytre Namdal
  • Relevant høyere utdanning
  • Erfaring fra flere kommunikasjonsplattformer avis, video, internett/sosiale medier
  • Jobbet med kommunikasjonsstrategier i næringslivet
  • Ønske om å lære

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et spennende og utviklende arbeidsmiljø – hvor du i stor grad kan få muligheten til å utvikle egne kompetanseområder. Vi er ikke låst til stillingsstørrelser, men har som mål om å utvide kapasiteten vår med minst ett årsverk. Vi er også åpne for ulike samarbeidsformer, men ønsker at du blir del av det fysiske arbeidsmiljøet vårt.

Er du rett person for oss, kan du også bli partner i bedriften.

For ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Daglig leder Turid Hatling Finne på telefon 990 45 026 eller [email protected]

Styreleder Torkil Marsdal Hanssen på telefon 979 76 965 eller [email protected]

Kortfattet søknad med CV, referanser og 3-5 relevante arbeidsprøver, sendes på epost til [email protected].

Søknadsfrist: 01.06.14

 

logoNY

 

Prosesskompetanse AS ble etablert i 1996 og er lokalisert på Kolvereid. Vi leverer kommunikasjonsrådgiving og formidlingstjenester innen forskning, blå og grønn sektor, opplevelser og utviklingsorienterte prosjekter og programmer i privat og offentlig regi.