Vi har flyttet til Ottersøy

Fra og med fredag 5. september finner du Prosesskompetanse AS i Ottersøy.

En epoke er over: Vi forlater Sentrumsgata på Kolvereid, og inntar Fellesbygget i Ottersøy. Omgivelsene er på et blunk blitt langt mer maritime, her vi ser rett ut på Riksveg 1 – skipsleia – fra kontorvinduene.

Grunnen til flyttingen, har selvfølgelig å gjøre med at kommunikasjonsrådgivingsselskapet Prosesskompetanse AS ønsker å være enda tettere på det regionale utviklingsmiljøet i Ytre Namdal. I våre nye lokaler i det tidligere Felleskjøpet i Ottersøy finnes flere av de sentrale utviklingsaktørene i regionen. Blant annet deler vi lokaler med vår samarbeidspartner Totalkompetanse AS. I tospann utgjør vi Bedriftsrådgiverne i Ytre Namdal, som gjennom egen spisskompetanse og et godt utviklet kunnskapsnettverk skal bidra til lønnsom vekst for våre kunder.

Vårt bidrag til dette er selvfølgelig fortsatt kommunikasjon. I tillegg til å flytte inn i et dynamisk utviklingsmiljø, vil Prosesskompetanse AS i løpet av høsten utvide vår kapasitet og kunnskapsbase innen operasjonell og strategisk kommunikasjon. Vi ønsker både eksisterende og nye kunder velkommen til våre nye lokaler i Fellesbygget, 7940 Ottersøy.

Vår nye postadresse er:

Prosesskompetanse AS, Postboks 26, 7940 Ottersøy.

Ellers finner du oss på samme telefonnumre, eposter og digitale adresser som før.