Mærkanten ute i nytt design

Skrettings kundemagasin Mærkanten har kommet i nytt design.

Skrettings kundemagasin Mærkanten har kommet i nytt design.

Fiskefôrprodusenten Skretting sitt kundemagasin Mærkanten er ute med nytt nummer – og i helt ny drakt!

Prosesskompetanse AS har levert alt innhold i magasinet, som er femte utgave i 2014. I magasinet forteller vi historien fra vårt besøk på verdens største lokalitet for matfiskproduksjon av kveite – Nordic Seafarm AS sitt anlegg i Krekvikbogen i Eide kommune i Møre og Romsdal.

Mærkanten kommer i dette nummer med helt ny design. Dette designet tas nå i bruk av Skretting over hele verden. Vår rådgiver Torkil Marsdal Hanssen har vært aktiv bidragsyter i arbeidet med å tilpasse de nye designmalene til Mærkanten.

– Det er alltid spennende med nytt design. Presentasjon er viktig for at leseren skal få godt tak om innholdet, og designet er viktig for lysten til å lese. Det har vært en fornøyelse å arbeide sammen med kommunikasjonsavdelingen i Skretting og grafisk designer Vivi Engh-Andersen i Leidar om denne prosessen. Og jeg må ærlig innrømme at jeg syns resultatet ble bra, sier Marsdal Hanssen.

Sjekk ut nye Mærkanten nr 5 2014 her.

Mærkanten gir i dette nummeret gode råd om hvorfor oppdretterne bør fôre rensefisk, som er en av de aller mest bærekraftige måtene å bekjempe lakselus på. Oppdrettsnæringens samlede innsats for å sikre god fiskevelferd presenteres også. Gjennom Mærkanten presenterer Skretting selvsagt også forskningsresultater som dokumenterer effekter og kostnadsgevinster ved bruk av riktig fôr til riktig tid.