Ung, klok og kreativ: Møt Margrethe

Prosesskompetanse utvider! Og vi er glade for at nettopp Margrethe Overgaard blir en del av teamet vårt!

Margrethe Overgaard (28) er ansatt som ny kommunikatør i Prosesskompetanse AS.

Margrethe har utdanning innen reklame og merkekommunikasjon fra Norges Kreative Fagskole, samt landbruksutdanning fra Århus i Danmark. Hun har tidligere jobbet som kommunikatør, men kommer til Prosesskompetanse AS fra stilling som rådgiver i Norsk Landbruksrådgivning.

Fra 1. november vil Margrethe være en av firerbanden med profesjonelle kommunikasjonsrådgivere i 3. etasje på Fellesbygget i Ottersøy.

– Vi ser fram til å få Margrethe på laget. Hun blir en klar tilvekst til vår nåværende kompetansebase, ikke minst på markedskommunikasjon. Magrethe tilfører oss også kompetanse, erfaring og nettverk fra grønn sektor, og styrker vår posisjon i pågående og nye prosjekter for bærekraftig, bioøkonomisk verdiskaping, sier daglig leder Turid H. Finne.

Vi gleder oss til å presentere Margrethe for både eksisterende og nye kunder!