Bo billig og bra i minibolig

Nordic Smart House viser fram sin banebrytende minibolig i Rørvik 21. og 22. september.

Nordic Smart House viser fram sin banebrytende minibolig i Rørvik 21. og 22. september.

Miniboligen kan gi både flyktninger, elever, studenter og andre tilgang til gode og rimelige boligløsninger.

Nordic Smart House AS

Ytternamdalingen Ole P. Fjær er styreleder i Nordic Smart House AS, og en av pådriverne bak det nye boligkonseptet. Det siste året har han presentert boligkonseptet for store utbyggere i Norge, og de har respondert svært positivt. Modulboligene er banebrytende og nyskapende i Norge, men har eksistert i mange år andre steder i verden.

– Vi har nå tilpasset modulene til nordiske forhold, og de nøkkelferdige 28 kvadratmeter store leilighetene vi nå tilbyr er de eneste som er godkjent for permanent bruk i Norge. Det skal bli morsomt å få vise fram konseptet på hjemmebane også, sier Ole P. Fjær.

 

Rask løsning

Fjær peker på at det over lang tid har vært press i boligmarkedet i Ytre Namdal, med dertil økte boligpriser.

– Sammen med myndighetenes stadig strengere krav til egenfinansiering, er dette utfordrende for mennesker i etableringsfasen. Vi kan tilby et fullgodt og rimelig boalternativ, som vi tror kan være interessant også for næringsliv som har behov for å gi ansatte tak over hodet.

Du kan ta miniboligen i øyesyn i Rørvik sentrum (på havna) torsdag 22. september og fredag 23. september: https://www.facebook.com/events/1413775292070517/?active_tab=discussion