PKOM og Fo2rger mot nye høyder

PKOM inngår samarbeidsavtale med kreativ dronefotograf med blikk for gode bilder.

Torger Ramfjord, bedre kjent som Fo2rger, er allerede godt etablert som leverandør av dronebilder og -videoer. Rørvik-mannen har et stort publikum på Facebook, hvor han ukentlig gir følgere et nytt blikk på de fantastiske omgivelsene vi omgir oss med på Namdalskysten.

Nå stiller Fo2rger teknologi og talent til rådighet for PKOM.

– Vi leverer godt og relevant innhold til kunder over hele landet. Samarbeidet med Ramfjord gir ytterligere innhold i verktøykassa vår. Avtalen vil forhåpentligvis åpne nye dører også for Ramfjord, sier PKOM-sjef Turid Hatling Finne.

Dronefotografi har i løpet av de siste årene eksplodert, både blant profesjonelle og hobbybrukere. For profesjonelle leverandører som Ramfjord er virksomheten underlagt strenge krav.

– Alle flygninger må følge en detaljert operasjonsmanual hvor sikkerheten står i høysetet, både når det gjelder mennesker på bakken og annen trafikk i luften, opplyser Ramfjord.

Fo2rger har selvsagt alle nødvendige godkjenninger og forsikringer som skal til for å operere en førerløs luftfarkost.

– Det er en trygghet for kundene våre at vi har en samarbeidspartner som har alt på stell, understreker Finne.

I tillegg til å være en kompetent pilot, har Ramfjord også et svært godt blikk for de gode motivene.

– Bilder og videoer fra lufta gir virkelig det lille ekstra til bedrifter som vil øke synligheten sin. Drone er også et svært nyttig verktøy for kartlegging, planlegging og dokumentasjon av ulike utviklingsprosjekter, sier Finne.

– Det aller viktigste for meg er å levere et godt produkt til avtalt tid. Jeg legger stor vekt på dialogen med kundene mine, avslutter Ramfjord.