Båtdesign fra Kolvereid er trendy – Marin Design AS ansetter flere

Markedet får ikke nok av båter og tekniske løsninger utviklet av Marin Design AS på Kolvereid. Gasellebedriften er på jakt etter å ansette enda flere dyktige medarbeidere.

På få år har Marin Design AS mer en doblet omsetningen. Stadig flere fartøyer både langs Norskekysten og i utlandet bærer design fra kontoret i Kolvereidvågen. Design-porteføljen inneholder alt fra servicefartøyer til oppdrettsnæringen, slepebåter, ferjer og kompakte, fleksible fiskebåter. Siste tilskudd er en supermiljøvennlig fiskebåt med batteripakke.

Daglig leder Ole Holm er på utkikk etter flere dyktige medarbeidere for å møte den økende etterspørselen i markedet.

– Vi har hatt en fornøyelig vekst siden oppstarten og har ikke tenkt å stoppe her, sier daglig leder Ole Holm.

Siden oppstarten i 2006 har Marin Design AS også opparbeidet seg bred erfaring med ombygging av eksisterende fartøyer, samt og spesialdesign av fartøyer ment for svært spesifikke formål.

Skipsingeniører og tegnere

De ni ansatte jobber allerede knallhardt. Den økende etterspørselen etter Marin Design AS sine gode design og funksjonelle løsninger gjør at selskapet nå er på jakt etter flere skipsingeniører og teknisk tegnere.

– Vi skal fortsette å designe innovative, effektive og miljøriktige båter for alle hav, fastslår Holm.

Han er tydelig på at det nettopp er de ansattes kunnskap, brede erfaring og gode tilnærminger til teknologi som har gjort Kolvereid-designet populært blant båtbyggere og båtkjøpere.