Ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent

Er du en god og allsidig forteller med de rette kvalifikasjonene, kan du være den neste kommunikatøren i PKOM AS!

PR-byrået PKOM AS har siden 1996 utviklet seg til en viktig, strategisk samarbeidspartner for utviklingsorienterte virksomheter på kysten. Fra Ottersøy leverer vi rådgiving, prosessbistand og strategisk innhold til alle kanaler.

Kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent

Vi er på jakt etter en dyktig, lærevillig og allsidig kommunikatør med god penn, og som evner å forstå kommunikasjonsbehovene hos kravstore og spennende kunder i både privat og offentlig sektor. Du må ha et sterkt ønske om å bidra til at vår kundeportefølje når sine mål.

Du må altså være en knakende god forteller med god samfunnsforståelse, som evner å formidle komplekse problemstillinger og resultater på en enkel, forståelig måte. Du må vite hva kontekst er. Kan du markedskommunikasjon og merkevarebygging, teller det positivt.

Du må gjerne ha

  • Erfaring fra flere plattformer; avis, video, internett, sosiale medier
  • Relevant høyere utdanning
  •  Et ønske om å gjøre en forskjell for kunden
  •  Jobbet med kommunikasjons-/markedsstrategier i næringslivet
  • Ønske om å lære noe hver dag
  • Lyst til å bo i Ytre Namdal

PKOM AS tilbyr konkurransedyktige betingelser og en av de mest spennende og utviklende kundeporteføljene som PR-selskaper på vår størrelse kan vise til. Hos oss vil du få muligheten til å utvikle egne kompetanseområder. Vi ønsker deg i 100 % stilling og at du blir del av det fysiske arbeidsmiljøet vårt.

For ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Daglig leder Turid Hatling Finne på telefon 990 45 026 eller [email protected]
Styreleder Torkil Marsdal Hanssen på telefon 979 76 965 eller [email protected]

Kortfattet søknad med CV, referanser og 3-5 relevante arbeidsprøver, sendes på epost til [email protected].

Søknadsfrist: løpende