Velkommen til PKOM, Henrik!

Si hei til Henrik! Fra 25. juni er han en del av PKOM-familien.

Med helhetlige og gjennomtenkte kommunikasjonsgrep utgjør PKOM en forskjell for stadig flere bedrifter og organisasjoner i Norge. I takt med kraftig voksende etterspørsel etter våre tjenester utvider vi nå arbeidsstokken: Mandag 25. juni blir Henrik Jarholm en del av kommunikasjons-teamet i PKOM.

28-åringen fra Ottersøy har en master i sosialantropologi fra universitetet i Oslo, i tillegg til studier i ressursforvaltning og regionalutvikling fra Universidad Mayor de San Andrés i Bolivia. Henrik trekker også med seg internasjonale erfaringer fra studier og organisasjonsarbeid i Indonesia, Brasil samt Nordisk ministerråd-finansierte NORA på Færøyene. I tillegg har han erfaring som journalist i lokal- og fagpresse.

– Med Henrik på laget øker vi kapasiteten vår betraktelig. Hos oss skal han i første omgang bruke sin kunnskap og formidlingsevne på å styrke våre leveranser til Interreg.no (kunde er Kommunal- og moderniseringsdepartementet). Henrik forsterker dessuten kapasiteten og kompetansebasen PKOM tilbyr utviklingsorienterte bedrifter på Namdalskysten, sier Turid Hatling Finne, daglig leder i PKOM AS.