PKOM vokser i takt med etterspørselen

Flere ønsker våre tjenester, og vi har tilsatt Kine Kvalstad (42) som PKOMs femte kommunikatør.

Kine har utdanning innen markedskommunikasjon og ledelse fra BI og videreutdanning i strategisk ledelse fra Perth University i Skottland. Hun har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen og prosjektledelse, både i innland og utland. Hun går fra å drive eget selskap i Namsos til å bli en del av PKOM-teamet. De fleste kjenner nok Kine som artist, og vi gleder oss over å få nok en kulturengasjert medarbeider i selskapet.

Kulturarbeider
Historiefortelling både med og uten gitar er Kines store lidenskap.
– I PKOM får jeg bruk for egne erfaringer med både intern- og ekstern kommunikasjon. Jeg ser fram til å bidra til digitalisering og modernisering, både internt i PKOM og hos våre kunder. Det er veldig godt å være på plass i et inspirerende fellesskap på Namdalskysten, og jeg ser virkelig fram til å skape merverdi for kundene, sier Kvalstad.

Brenner for kommunikasjonsfaget
Kine vil ha kontor både på Fellesbygget i Ottersøy og i Namsos, og PKOM styrker med dette vekststrategien i Namdalsregionen.

– Kine har jobbet tett på både offentlig forvaltning og privat næringsliv, og er en fin tilvekst til vår nåværende kompetanse. Hun brenner for kommunikasjonsfaget og deler vårt engasjement for helhetstenking, merkevarebygging, historiefortelling og gode planverk, forteller styreleder Torkil Marsdal Hanssen.

Nå ser vi fram til å presentere Kine for både eksisterende og nye kunder, og har du en gitar stående skal du ikke se bort fra at det også kan bli et kulturelt innslag i møte med vår nye kommunikatør.