PKOM inviterer til historisk valgdebatt i helt ny kommune

Torkil Marsdal Hanssen i PKOM leder historisk valgdebatt fredag 9. august.

PKOM AS og lokalavisa Ytringen lover historisk sus når listetoppene for partiene i nye Nærøysund kommune møtes til valgdebatt på Kolvereiddagene 2019.

Kolvereiddagene har vært åsted for partilederdebatter ved både kommune og fylkestingsvalg. Ofte har det blitt et realt politikershow med både høy temperatur, spissformuleringer og latter.

Historisk debatt

Lite tyder på at det temperaturen blir mindre denne, når listetoppene i helt nye partier skal kjempe om din gunst for å ta makta i en flunkende ny kommune, Nærøysund.

– Aldri før har noen hatt en ambisjon om å bli ordfører i Nærøysund kommune. Dette er historisk, sier Torkil Marsdal Hanssen.

Kommunikasjonsrådgiveren i PKOM AS har ledet politikershow på Kolvereiddagene ved de siste valgene.  I år utvides debatten med ungdomspolitikere fra alle partiene, i samarbeid med politisk kommentator Knut Sandersen i lokalavisa Ytringen.

Vil kreve tydelige svar

Den politiske prosessen rundt sammenslåingen har vært fram til nå vært alt annet enn ryddig. De store spørsmålene går rundt maktfordelingen mellom dagens to kommunesenter, Rørvik og Kolvereid. 

Debatten på Kolvereiddagene vi ta utgangspunkt i den usikkerheten som Kolvereids og deler av Nærøys innbyggere kjenner på før sammenslåingen.

Utfordres av NHO Trøndelag

Samtidig blir Nærøysund kommune en av de viktigste havbruks-, fiskeri- og landbrukskommunene i Trøndelag. PKOM har fått med seg Tord Lien, regiondirektør i NHO Trøndelag, for å utfordre politikerne på næringspolitikken i Nærøysund.

Debatten foregår i teltet på Kolvereid Torg fredag 9. august kl. 12.00.