PKOM formidler gode historier i Merdkanten

Skrettings kundemagasin er ute med ny utgave. Innholdet er levert av PKOM.

Skretting er verdensledende innen produksjon av innovative ernæringsløsninger til havbruksnæringen. Selskapet leverer høykvalitetsfôr og service til oppdrettere over hele verden, slik at de kan produsere sunn og delikat sjømat på en bærekraftig måte. Bak denne verdensomspennende innsatsen ligger det en formidabel innvasjonshøyde og enormt mye kunnskap. Noe av denne kunnskapen formidles i Merdkanten, Skrettings norske kundemagasin, som nå er ute med en ny utgave.

PKOM har i en årrekke bistått Skretting med kunnskapsformidling og innholdsproduksjkon, blant annet i Merdkanten. I den nyeste utgaven kan du blant annet lese om en verdensrekord ved verdens mest fotograferte oppdrettslokalitet, lakseoppdrett i Florida (!), nye og bærekraftige råvarer i laksefôret, klimavennlig fôrtransport og aller siste nytt om kveitas fordøyelsessystem.

Klikk på bildet under for å lese hele Merdkanten. God fornøyelse!