Arve Løberg ny partner i PKOM

Kommunikasjonsbyrået PKOM styrker selskapet og får inn Arve Løberg som ny partner. – Vi vil styrke den strategiske kompetansen for våre kunder, sier daglig leder Turid Hatling Finne.

Arve Løberg har mer enn 40 års erfaring fra media- og kommunikasjonsbransjen og har det siste året drevet sitt eget selskap, AL Konsult. Han har tidligere jobbet i Namdalsavisa, VG, TV 2, Trio Media og sist 17 år i Trønder-Avisa.

– Jeg har fulgt PKOM i flere år og ser at de har gjort en god strategisk jobb for mange kunder særlig i Ytre Namdal. Det er mange spennende selskaper og mange dyktige næringsaktører i dette området som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Arve Løberg.

Løberg kjøper seg inn som partner, blir ansatt i selskapet og blir ny styreleder fra årsskifte. Han vil beholde en del av sine kunder på Innherred og vil ha kontorsted i Steinkjer.

– Da jeg sluttet i Trønder-Avisa sa jeg at jeg ikke skulle være ansatt noe sted eller ha ansatte. Dette prosjektet ble for spennende å si nei til, sier Løberg.

Han har i 2020 påtatt seg et prosjekt for Flatanger kommune som han gleder seg til å jobbe videre med i en framoverlent kommune preget av optimisme og dyktige næringsaktører.

Torkil Marsdal Hanssen har i mange år jobbet med strategisk rådgivning for noen av de største næringsaktørene i nordre del av Trøndelag. Han gleder seg til å få på plass en kollega som kan bidra i arbeidet både for næringsaktører og samfunnet.

– For oss i PKOM er det viktig å bidra positivt til samfunnsutviklingen i distriktene. Det gjør vi gjennom god strategisk rådgivning og gjennom arbeidet med å etablere et kommunikasjonsbyrå 4.0. Dette gleder jeg meg til, sier Marsdal Hanssen.

PKOM har levert kommunikasjonstjenester til offentlig og privat virksomhet siden 1996. Selskapet har i dag tre eiere, Turid Hatling Finne, Torkil Marsdal Hanssen og Arve Løberg. Hovedkontoret er i InnovArena på Rørvik.

– Vi har vært opptatt av å være et viktig kommunikasjonsselskap for Ytre Namdal. Det skal vi fortsette med. Samtidig som vi både styrker oss med viktig kompetanse til dagens kunder vil vi nå også utvide vårt område til hele Trøndelag, sier daglig leder Turid Hatling Finne.

Blant PKOM sine kunder er Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Kysthavnalliansen, NTS-gruppen, MOEN-gruppen, Mekon, Skretting, Learning Moment Tecnhologies og Elcom.

Pkom har samarbeid med flere selskaper i Steinkjer, Namsos, Rørvik og Trondheim. Omsetningen i 2019 var i overkant av 4 Mkr og selskapet vil fra årsskiftet ha 4 heltidsansatte.