Døkti Design flytter inn på InnovArena.

Døkti Design blir sambo med Lykt og Pkom

Grafisk designer Agnes Beate Hamland flytter inn hos Pkom og Lykt film & foto på InnovArena, og kompletterer kommunikasjonshuset på Namdalskysten.
30.8.2024

Foto- og filmprodusenten Geir Vidar Nubdal og kommunikasjonsrådgiverne Turid Hatling Finne og Torkil Marsdal Hanssen har til nå vært kjernen i det ledende, kreative kommunikasjonsmiljøet med base i innovasjonsklyngen InnovArena i Rørvik. Nå blir grafisk designer Agnes Beate Hamland en del av kontorfellesskapet.

– Døkti Design, Lykt film & foto og Pkom er bedrifter som tilbyr kommunikasjon- og markedsføringstjenester for næringslivet. Når vi nå flytter sammen, skaper vi et kreativt kollektiv som vil gi kundene enklere tilgang til spisskompetanse på flere fagområder, sier Turid Hatling Finne, daglig leder i Pkom.

Agnes Beate Hamland er utdannet grafisk designer, med en bachelor fra University of Hertfordshire. Etter noen års erfaring fra profileringsbransjen, etablerte hun foretaket Døktig Design i 2019.

– Etter fem år på egne bein, blir jeg nå en del av et større fagmiljø for aller første gang. Med en stadig voksende portefølje av kunder, gir det både faglig trygghet og ny inspirasjon, sier Hamland.

Hun har tidligere samarbeidet med både foto- og filmprodusenten i Lykt Geir Vidar Nubdal og kommunikasjonsrådgiverne i Pkom i enkeltprosjekter. De tror samboerskapet vil øke bedriftenes samlede kapasitet og tjenestekvalitet.

– Vi vil i enda større grad kunne dyrke våre egne sterke sider og utnytte hverandres spissferdigheter og spesialkompetanse i egneleveranser. Samtidig blir det flere som deltar i de viktige, daglige fagdiskusjonene, sier Nubdal, og får støtte fra eldstemann i kommunikasjonshuset, Torkil Marsdal Hanssen.

– Vi lever i en overflodsverden når det gjelder kommunikasjon. Det har aldri vært enklere å ytre seg. Samtidig har det aldri vært vanskeligere å nå fram med sitt budskap. For gamlinger som meg, er det gull å få flere yngre mennesker inn i de faglige diskusjonene, sier Marsdal Hanssen.

Siste nyheter

Næringslivsfrokost: Følk trøng følk – hvordan bygger du laget ditt?

Camerat, Grong Sparebank og PKOM inviterer til næringslivsfrokost torsdag 8. august i Steinkjer samfunnshus.
Les mer

Vil inspirere dugnadsheltene

PKOM, Camerat og Grong Sparebank ønsker å gjøre stas på dugnadsheltene og inviterer alle frivillige i lag og organisasjoner til inspirasjonskveld kvelden før åpningen av Steinkjermartnan.
Les mer

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer