Foto: Camerat

Velkommen til gratis inspirasjonskveld med Roger Finjord på Kuben: Folk trøng folk

Camerat, Grong Sparebank og PKOM inviterer til inspirasjonskveld onsdag 30. oktober i Kulturhuset Kuben.
16.10.2024

Camerat, PKOM og Grong Sparebank inviterer til en inspirerende og gratis kveld for alle som er med på å bygge laget i lokale foreninger og organisasjoner. Sammen skal vi hedre lagbyggerne på arbeidsplassen og alt det frivillige arbeidet som gjør nærmiljøet vårt så godt.

Norges beste foredragsholder

Arrangementet byr på inspirerende innslag fra Roger Finjord, kjent som en av Norges beste foredragsholdere. Roger har lang erfaring som tidligere landslagstrener for Norges kvinnelandslag i fotball og er daglig leder i Finnmark Fotballkrets.

Han vil snakke om å ta vare på hverandre og styrke lagfølelsen – verdier som er viktig i møte med andre mennesker. Med sin engasjerende stil, humor og kloke refleksjoner treffer han hjertet til sitt publikum, enten det handler om identitet, røtter eller stolthet for laget, kommunen og nærmiljøet.

Følk trøng følk - Steinkjer 2024. Foto: Camerat

Sofapraten

I tillegg til sofaprat mellom banksjef bedriftsmarked Stian Brekkvassmo og Roger Finjord med gjester, vil Maren Falch Madsen fra Namdalspride delta.

Sofaprat på Følk trøng følk - Steinkjer 2024. Foto: Camerat

Definisjon på lagbygger: En person som aktivt bidrar til å skape og styrke fellesskap ved å motivere, inkludere og støtte andre i å nå felles mål. Lagbyggere gir av sin tid og energi for å sikre at alle føler seg verdsatt og sett, enten det er på idrettsbanen, i organisasjoner, på arbeidsplassen eller i lokalsamfunnet. De legger til rette for samarbeid, dyrker positive relasjoner og oppmuntrer til en kultur der alle bidrar til å gjøre laget sterkere.

Velkommen til en kveld full av inspirasjon, fellesskap og energipåfyll – vi gleder oss til å se deg der!

Laget Grong Sparebank, Roger Finjord, PKOM og Camerat. Foto: Camerat

Påmelding

Det er kun 200 billetter tilgjengelig (gratis, men krever registrering). Sikre deg din plass via lenken.

Meld deg på inspirasjonskvelden innen 28. oktober: https://pkomas.hoopla.no/event/3032110206

Vi bygger laget og arrangerer i samarbeid med Namdal næringsforening og Kuben.

Siste nyheter

Døkti Design blir sambo med Lykt og Pkom

Grafisk designer Agnes Beate Hamland flytter inn hos Pkom og Lykt film & foto på InnovArena, og kompletterer kommunikasjonshuset på Namdalskysten.
Les mer

Næringslivsfrokost: Følk trøng følk – hvordan bygger du laget ditt?

Camerat, Grong Sparebank og PKOM inviterer til næringslivsfrokost torsdag 8. august i Steinkjer samfunnshus.
Les mer

Vil inspirere dugnadsheltene

PKOM, Camerat og Grong Sparebank ønsker å gjøre stas på dugnadsheltene og inviterer alle frivillige i lag og organisasjoner til inspirasjonskveld kvelden før åpningen av Steinkjermartnan.
Les mer